Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Lovitură de proporții dată de un bărbat după ce a avut un vis. Suma uriașă de bani pe care a câștigat-o la loterie

Un bărbat din statul american Massachusetts a reușit să-și transforme visele în realitate după ce a cumpărat un bilet câștigător la loterie. După cum a explicat chiar el, a făcut aest lucru după ce a visat că va avea noroc.

Howard Kendall Jr. din Plymouth, Massachusetts, a câștigat recent un premiu de 1 milion de dolari la jocul cu câștig instant „$4,000,000 Diamonds” al Loteriei de Stat din Massachusetts, se arată într-un comunicat recent, citat de Fox Business.

În noaptea de dinainte de a cumpăra biletul, Kendall a visat că a cumpărat un bilet pentru acest joc de loterie. Când s-a trezit, a luat acest vis ca pe un semn că ar trebui să cumpere un bilet real. Așa că, fără să stea pe gânduri, a achiziționat un bilet de 10 dolari pentru jocul instant.

La 18 iulie, când și-a încasat premiul, a optat pentru opțiunea sumei forfetare în numerar, conform site-ului web al loteriei, ceea ce înseamnă că a primit un premiu net de 650.000 de dolari, înainte de a-și plăti taxele și impozitele.

Șansele generale de a câștiga orice premiu în joc sunt de 1 la 3,48, a declarat Massachusetts State Lottery. Șansele de a câștiga premiul cel mare sunt de 1 la 4.032.000.

Citește și
castigtor loto
A câștigat 101 milioane de euro cu un bilet de 2 euro cumpărat de la o tutungerie din Napoli. Care erau numerele norocoase

Aceasta nu este prima dată în ultimele luni când un vis a dus la un câștig mare la loterie. La sfârșitul lunii aprilie, un bărbat din Carolina de Nord a cumpărat un bilet de loterie după ce sora sa a avut un vis în care „a găsit o grămadă de aur”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult