Modifica setarile cookie
Toate categoriile

4 mașini, printre care o ambulanță, au fost lovite pe un bulevard în Baia Mare

Your browser doesn't support HTML5 video.

4 mașini, printre care o ambulanță, au fost avariate pe un bulevard din Baia Mare! Totul ar fi pornit de la un șofer de 43 de ani, care a făcut o manevră periculoasă, deși autospeciala circulă cu semnalele acustice și luminoase pornite.

Toți cei implicați au scăpat fără nicio zgârietură! Impactul s-a petrecut pe bulevardul Traian din Baia Mare.

În ambulanță se aflau șoferul și o asistentă medicală care se îndreptau spre o urgență. Circulau cu semnalele acustice și girofarurile în funcțiune când, deodată, șoferul care mergea înaintea lor ar fi virat din scurt la stânga. În urma coliziunii au fost avariate și 2 mașini parcate pe marginea drumului.

Imediat cum au auzit izbitura, proprietarii au ieșit într-un suflet în parcare să vadă ce s-a întâmplat. Nimeni nu a pățit nimic și, ca prin noroc, asigurarea RCA a șoferului care nu a acordat prioritate mai era valabilă doar o zi, așa că cei păgubiți își vor putea repara mașinile.

Florina Meteș, purtător de cuvânt IPJ Maramureş: "Șoferul unei autospeciale ce aparține SAJ a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu 2 autoturirsme ce erau parcate. În urma impactului, cele două mașini au fost proiectate în alte două mașini. Nicio persoană nu a fost rănită."

Citește și
ambulanta gorj
Ambulanță spulberată de o dubă. Șoferul și o pacientă au fost răniți

Niciunul dintre șoferi nu consumase alcool. Vinovatului i-a fost suspendat permisul pentru următoarele 60 de zile.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult