Modifica setarile cookie
Toate categoriile

1.500 de puieţi de stejar, plantați în Pădurea Paraşutiştilor. Motocicliștii s-au alăturat inițiativei

Your browser doesn't support HTML5 video.

1.500 de puieţi de stejar au fost plantaţi, duminică, în Pădurea Paraşutiştilor din Răcari, judeţul Dâmboviţa.

Pe lângă veteranii paraşutişti, anul acesta s-au alăturat iniţiativei şi peste 150 de motociclişti.

După o paradă impresionantă pe străzile localităţii, pasionaţii de motoare au pus mâna pe lopeţi şi au petrecut câteva ore în natură, bucuroşi că lasă în urmă mai mult oxigen noilor generaţii.

A devenit deja o tradiţie pentru inițiatorii proiectului să meargă în fiecare primăvară la Răcari şi să planteze copaci, alături de paraşutiştii veterani. Cei de la primărie spun că astfel localnicii vor respira aer mai curat, iar zona va deveni o adevărată oază de relaxare. Anul acesta, voluntarilor paraşutişti li s-au alăturat peste 150 de motociclişti.

Puiu Vasilescu, Asociaţia Moto Ride&Ride: „Facem fapte bune, hai să plantăm, hai să reîmpădurim. Arsenal de trăiri şi de sentimente”.

Citește și
plantare, brad
Peste 200.000 de puieți de brad, pin sau fag au fost plantați în 2021, în 15 județe din România

Paraşutiştii şi motocicliştii s-au împrietenit, au socializat şi între timp au plantat pe o suprafaţă generoasă peste 1.500 de puieţi de stejar.

Marius Caravețeanu, organizator: „Am reuşit, aşa cum ne-am pregătit şi ne-am angajat, să plantăm circa 1.500 de puieţi de stejar, completând pădurea paraşutiştilor”.

La finalul acţiunii, voluntarii au fost răsplătiţi de organizatori cu o masă caldă şi gogoşi proaspete, iar aceștia spun că abia aşteaptă următoarea întâlnire în natură.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult