Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cartea "România, te iubesc!", lansată vineri seară în Capitală, la Humanitas - Cişmigiu

Your browser doesn't support HTML5 video.

După un turneu de succes în marile oraşe din ţară, echipa „România, te iubesc!” îşi lansează cartea şi în capitală.

Îi puteţi întâlni vineri seară de la ora 19, la librăria Humanitas de la Cişmigiu. Mai multe detalii, în VIDEO.

După sute de reportaje de investigație, subiecte sensibile și mii de kilometri parcurși în țară și străinătate, Paula Herlo, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu, Rareș Năstase şi Cristian Leonte lansează vineri cartea “România, te iubesc!” şi la librăria Humanitas. 

Ce spun autorii despre această carte:

Citește și
paduri rti
Cum să cobori din pădure 1.000 de camioane cu lemn tăiat ilegal şi să nu te vadă nimeni

Paula Herlo: “Cartea aceasta este un manual pentru guvernanţii noştri şi de fiecare dată când au şedinţa, să fie deschis la pagina 20, să zicem. Şi să se rezolve în termen “d” problema persoanelor cu dizabilităţi care mor în centrele de recuperare, cum le numesc ei.”

Alex Dima: “Suntem în cel de-al 11-lea an, deci cartea asta apare după zece ani de “România, te iubesc!”. Aşa că am putea să mai facem încă vreo zece ediţii de “România, te iubesc!” şi să le punem pe masa guvernanţilor.”

Cristian Leonte: “Pentru mine este important faptul că îi simţim alături pe toţi cei care ne-au urmărit şi ne-au susţinut în toţi aceşti an. Pentru că urmărindu-ne şi enervându-se odată cu noi sau trăind lucrurile frumoase pe care le-am spus la “România, te iubesc!”, simţit că public e alături de noi şi mulţumim tare mult tuturor celor care ne-au urmărit şi care au făcut, până la urmă, posibilă apariţia cărţii. Pentru că ne-am tras unii pe alţii până sus”.

Cosmin Savu: “Emisiunea noastră este un demers jurnalistic necesar, iar carte a fost, într-adevăr, o provocare şi pentru noi pentru că nu aveam exerctitiul acesta al scrisului în carte şi speram să se bucure oamenii de aceasta mostră de jurnalism. Chiar dacă se enervează”.

Rareș Năstase: “Este, într-adevăr, un motiv de mare bucurie pentru noi toţi. De multe ori, telespectatorii şi chiar jurnaliştii ne întreabă care este satisfacţia, pentru ce alergi, pentru ce îţi rişti sănătatea şi integritatea? Faptul că poveştile noastre au ajuns să fie şi într-o carte este un motiv de mândrie şi pentru mine este o confirmare şi îmi dă o energie pentru următorii 10-15 ani să faci aceasi treaba”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult