Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șoc la Cupa Mondială. Cristiano Ronaldo a amenințat că părăsește lotul Portugaliei

Titular în primele trei meciuri pe care Portugalia le-a disputat la Cupa Mondială, Cristiano Ronaldo, 37 de ani, a fost doar rezervă în meciul din "optimi" contra Elveției.

El a fost trimis pe teren în minutul 73, iar acest lucru nu i-a picat deloc bine. CR7 a amenințat că va părăsi lotul Portugaliei pentru Cupa Mondială, informează The Sun, care citează publicația portugheză Record.

Totuși, conform jurnaliștilor lusitani, Cristiano Ronaldo a renunțat la această idee, după ce s-a gândit că ar putea fi primul căpitan al Portugaliei care cucerește titlul mondial.

Federația portugheză de fotbal a negat informația potrivit căreia CR7 a intenționat să părăsească lotul lusitan.

Cristiano Ronaldo nu se înțelege cu Fernando Santos

Cristiano Ronaldo are o relație tensionată cu selecționerul Fernando Santos, 68 de ani. Presa portugheză a relatat că, după ce a fost schimbat în repriza a doua a meciului pierdut de Portugalia în fața Coreei de Sud, scor 1-2, fostul atacant de la Manchester United a spus: "Te-ai grăbit al naibii să mă scoți".

Citește și
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo, lăsat pe bancă la meciul cu Elveția. Explicația selecționerului portughez

Ulterior, fotbalistul a spus că era prins într-o discuție cu un jucător sud-coreean și că nu s-a referit la antrenorul lui.

"Înainte de a fi schimbat, un jucător sud-coreean mi-a spus să plec imediat de pe teren. I-am spus să tacă. Nu are autoritate, nu trebuie să își dea el cu părerea. Nu a existat niciun dezacord (n.r. - cu antrenorul)", a afirmat Cristiano Ronaldo.

Totuși, starul portughez fost văzut în timp ce părăsea terenul îmbufnat.

Înaintea partidei cu Elveția, selecționerul portughez a declarat că nu i-a plăcut comportamentul lui CR7. "Nu mi-au plăcut deloc. Nu mi-a plăcut. Chiar nu mi-a plăcut. Dar din acel moment s-a terminat totul referitor la această problemă. Aceste chestiuni sunt rezolvate cu ușile închise. S-a rezolvat", a spus Fernando Santos.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult