Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un vânător a crezut că îl vede pe Bigfoot şi a început să tragă. Ce a împuşcat în realitate

Un bărbat din Montana, SUA, a fost împuşcat în timp ce se afla la vânătoare de către un alt vânător, care l-ar fi confundat cu Bigfoot. Cel puţin asta a declarat victima.

 

Bărbatul în vârstă de 27 de ani a povestit poliţiştilor că se afla la vânătoare în momentul în care a auzit focurile de armă, el fiind rănit în zona picioarelor.

El a mai spus că s-a adăpostit după un copac şi a început să strige la cel care trăgea, un alt vânător care s-ar fi aflat în remorcă unei maşini de teren.

"Am crezut că eşti Bigfoot, nu aş fi început să tragă dacă mi-aş fi dat seama că este vorba despre un om", i-ar fi spus vânătorul victimei.

Mai mult, vânătorul i-ar fi recomandat ca pe viitor, când merge la vânătoare, să poarte o vestă reflectorizantă pentru a nu se transformă în vânat.

Citește și
Bigfoot
Imaginile care au starnit o adevarata controversa pe internet. Ce apare in clipul filmat in Indonezia. VIDEO

Poliţia nu i-a crezut iniţial povestea, mai ales că la faţa locului nu au găsit nicio urmă lăsată de vreo maşină de teren. Autorităţile au început însă o investigaţie după ce o femeie s-a prezentat la secţie cu o poveste similară, spunând că atacatorul era într-o maşină cu acelaşi număr descris de prima victimă.

Bigfoot sau omul-maimuţă este un personaj controversat. Pentru numeroşi amatori de mituri şi mistere, este o creatură cât se poate de reală, în timp ce pentru oamenii de ştiinţă este doar o legendă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult