Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Primul viol s-a petrecut când tânăra avea doar 10 ani. Agresorul, şeful secţiei de poliţie

Avea doar 10 ani când a fost abuzată sexual pentru prima dată. Agresorul ei fiind chiar şeful unei secţii de poliţie. Fără nicio putere de-a se apăra în faţa unui om înarmat, fata a ştiut că dacă opune rezistenţă o să îşi piardă viaţa.

Nyaruach, acum în vârstă de 35 de ani, a acceptat să îşi povestească dramele trăite în Sudan, în timpul războiul civil.

Rămasă orfană încă de la vârsta de 4 ani, fata a fost una dintre miile de tinere violate şi abuzate în timpul conflictelor.

În prezenţa, femeia locuieşte într-o tabără de refugiaţi din Kenya, dar susţine concerte în aproape toată Europa. Şi-a pus toată suferinţa în muzică, iar în această vară urmează să concerteze la cele mai importante festivaluri din Marea Britanie.

Nyaruach mărturiseşte că nu mai reţine numărul violurilor şi că la un moment dat a vrut să se sinucidă.

Citește și
baia mare
Minor de 17 ani, arestat în cazul fetiței de 5 ani din Baia Mare, violată și ucisă

"Prima dată am fost violată în timpul războiului. Am mers la poliţie pentru a cere ajutor, însă el a profitat de poziţia sa. Era seful sectiei de politie, iar eu eram doar un copil de 10 ani. Dacă mă opuneam, mă omora. Aşa stau şi acum lucrurile în sudul Sudanului", povesteşte tânără.

Femeia a acceptat să îşi spună povestea pentru a încerca să le ajute pe femeile care încă sunt victimele unui regim violent şi care încă trăiesc în teroare în Sudan.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult