Modifica setarile cookie
Toate categoriile

3 bărbați au încercat să fure un rechin cu un cărucior de copii. Poliția a crezut că e o farsă

Trei persoane au pus la cale un furt mai puțin obișnuit. Este vorba despre un pui de rechin, care a fost luat din Acvariul San Antonio din SUA și pus într-un cărucior pentru bebeluși.

Potrivit NBC News, comandantul de poliție din Leon Valley, Joseph Salvaggio, a declarat că, inițial, polițiștii de la numărul de urgență 911 au crezut că e vorba despre o farsă, nevenindu-le să creadă că cineva ar încerca să fure un pește.

Însă, ”într-un final, ei m-au convins că cineva intrase cu adevărat în acvariu și furase un rechin”, a spus șeful de poliție.

În prezent, un suspect a fost reținut de poliție, iar ”rechinul este în viață și bine, în drum spre acvariul său”, a declarat și managerul Acvariului San Antonio, Jenny Spellman.

Ea a mai spus că prima reacție a ei a fost ”pur și simplu de șoc”. ”Nu-mi venea să cred că cineva ar face așa ceva”, a mai spus managerul.

Citește și
farsang
Atmosferă de carnaval în Alba. Localnicii au alungat spiritele rele și iarna

Hoții au fost văzuți de o vizitatoare, care a alertat poliția în timp ce aceștia fugeau cu rechinul aflat într-o găleată, care era transportată cu un carucior de copii. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult