Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Primar din Constanța, acuzat că a amenințat cu cuțitul un alegător care a refuzat să primească 1.000 de lei

Un candidat la Primăria Băneasa din judeţul Constanţa este acuzat că a agresat un alegător după ce îi oferise acestuia 1.000 de lei şi a fost refuzat. Potrivit presei locale, ar fi primarul în funcție, care l-ar fi amenințat cu cuțitul pe alegător.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi că de un bărbat cu privire la faptul că un candidat la Primăria Băneasa i-ar fi oferit suma de 1.000 de lei, pentru a-l vota.

”Pentru că ar fi refuzat, candidatul l-ar fi agresat fizic. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de coruperea alegătorilor şi purtare abuzivă”, au precizat poliţiştii.

”Primarul l-a amenințat cu cuțitul”

Potrivit Replica de Constanța, candidatul respectiv este cel al PSD, el fiind şi primarul în funcţie.

”S-a dus cu bani la cineva din Făurei, care i-a zis ca nu are nevoie de banii lui, că vrea condiții mai bune în sat și primarul l-a amenințat cu cuțitul și chiar l-ar fi rănit, i-a rupt tricoul după el. Totul s-a întâmplat la ora 09:30, iar poliția i-au luat la audieri pe cei doi, pentru a i se face dosar penal”, a declarat un martor pentru sursa citată.

Citește și
alegeri locale 2024
Bucureștiul pe ultimul loc la prezența la urne la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult