Modifica setarile cookie
Toate categoriile

George Simion, candidat AUR la alegerile prezidențiale, promite un milion de locuinţe la un ”preţ total de 35 de mii de euro”

Liderul AUR, George Simion, care şi-a anunţat în weekend candidatura la alegerile prezidenţiale, le-a vorbit românilor din Munchen despre programul său electoral pentru alegeri.  

În vizita sa în Munchen, cu ocazia Campionatului European de Fotbal, George Simion s-a întâlnit şi cu românii stabiliţi în Germania, cărora le-a mulţumit pentru susţinere şi le-a vorbit despre ”sistemul corupt care a acaparat ţara”, arată AUR într-un comunicat oficial.

George Simion le-a vorbit românilor din diaspora şi despre programul său pentru alegerile prezidenţiale, respectiv ”peste un milion de locuinţe” pentru românii care vor să îşi întemeieze o familie sau să se întoarcă acasă.

”Toţi dezvoltatorii imobiliari din România construiesc metru pătrat cu 600-700 de euro. Majoritatea românilor cumpără cu 1.500-2.000 de euro locuinţa. Şi-au făcut credite mulţi şi de la lună la lună plătesc dobânzi din ce în ce mai mari. Ce vrem noi să facem e un program de un milion de apartamente pentru români, cu condiţii accesibile. Avans de o mie de euro şi preţ total de 35 de mii de euro în oraşe mari. Ei vor spune că nu este posibil. Eu pot demonstra că este posibil şi cred că acest plan este singurul care poate împroprietări românii, care poate să îi facă pe o parte din marea masă să vină cu bănuţii şi să îşi ia o casă în România. Asta va genera dezvoltare economică, locuri de muncă, şanse pentru familiile tinere, o soluţie pentru clădirile care stau să se dărâme şi şansa unui viitor”, a spus George Simion.

Citește și
george simion
George Simion, liderul partidului AUR, și-a anunțat oficial candidatura la alegerile prezidențiale din 2024

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult