Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Nicolae Ciucă spune despre PSD - partenerii săi de guvernare și din Parlament - că sunt ”urmaşii Partidului Comunist Român”

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a criticat dur PSD, duminică, la un miting electoral, spunând că social democraţii „sacrifică absolut orice” pentru ca Marcel Ciolacu să intre în turul doi al alegerilor prezidenţiale cu George Simion.

El a vorbit despre „binomul PSD-AUR”, spunând că PSD nu poate fi lăsat „să pună mâna pe toată puterea în România”.

”Partidul Social Democrat sacrifică absolut orice pentru a-şi duce candidatul în turul doi cu liderul AUR, cu George Simion, iar rostul nostru, al tuturor, al PNL este să facem tot ce ne stă în putinţă pentru ca acest lucru să nu se întâmple. România nu merită să fie întoarsă în timp de către o construcţie politică de tip socialist, urmaşii Partidului Comunist Român cu o formaţiune pro-rusă, purtătoare de mesaje ale Rusiei, ale celor care se opun democraţiei, susţin autocraţia şi regimul dictatorial”, a spus Nicolae Ciucă în discursul ţinut duminică după amiază, în judeţul Mehedinţi, potrivit News.ro.

El spune că PNL este „singurul partid din România în măsură să se lupte cu binomul PSD AUR”.

”Nu putem să lăsăm PSD să pună mâna pe toată puterea în România. (...) Românii nu merită să mai trăiască astfel de experienţe politice”, a mai afirmat Ciucă.

Citește și
ciolacu ciuca
Sondaj Insomar/Avangarde, ”autofinanțat”: Ciolacu ar intra în turul 2 cu Ciucă. Mulți români nu știu cu cine să voteze

În prezent, Partidul Național Liberal, condus de Nicolae Ciucă, conduce Guvernul României și Parlamentul alături de Partidul Sociual Democrat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult