Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Nicolae Ciucă, absolut convins că intră în turul doi al alegerilor prezidențiale: „Dacă nu ajung? Păi, cum să nu ajung?”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Nicolae Ciucă este absolut convins că va trece de primul tur al alegerilor prezidențiale, unde se va „duela” cu Marcel Ciolacu sau cu Mircea Geoană.

Cartea publicată de el consideră că „nu a costat nimic” iar panourile sale electorale sunt din banii partidului pentru campanie.

Andreea Esca: Haideți să vorbim un pic despre cartea dumneavoastră... Publicarea cărții, cu toate discuțiile din jurul ei legate de bani, și de panouri, și așa mai departe. Credeți că v-a ajutat în această campanie electorală sau dimpotrivă?

Nicolae Ciucă: „Cu certitudine am căpătat o notorietate, clar, știți că sunt și bancuri, până ajungi nu știu unde, câți Ciucă sunt, și până nu știu unde, câți Ciuci. Deci am căpătat notorietate. Este o carte care descrie viața mea din copilărie până în momentul în care ne aflăm. Este o carte scrisă din suflet”.

Andreea Esca: Considerați cumva că a meritat tot efortul financiar?

Citește și
Ce a răspuns Nicolae Ciucă când a fost întrebat dacă există teama că președintele Iohannis o să rămână fără job în politică
Ce a răspuns Nicolae Ciucă când a fost întrebat dacă există teama că președintele Iohannis o să rămână fără job în politică

Nicolae Ciucă: „Să știți, cartea nu a costat”

Andreea Esca: Nu, dar au costat panourile. 4 milioane de euro până la final...

Nicolae Ciucă: „Nu este așa. Este vorba de banii pe care un partid politic poate să-i cheltuie pentru campanii”.

Adreea Esca: Banii vin de la buget pentru pentru comunicare, pentru propagandă.

Nicolae Ciucă: „Și atunci, dacă ne uităm la banii cheltuiți de alte partide...”

Pe de altă parte, Ciucă este convins că va intra în turul doi al alegerilor prezidențiale, fie cu Mircea Geoană, fie cu Marcel Ciolacu.

Andreea Esca: Dacă Ciolacu va ajunge președinte, credeți că vă va numi premier?

Nicolae Ciucă: „N-am discutat chestiunea asta”

Andreea Esca: „Bun, dar spuneți-mi, dacă dumneavoastră ajungeți în turul doi al alegerilor... Dacă nu ajungeți? Pe cine va susține PNL?

Nicolae Ciucă: „Dacă nu ajung? Păi, cum să nu ajung?”

Andreea Esca: Păi, nu știu. Mă gândesc că există și această variantă.

Nicolae Ciucă: „Doamna Esca, suntem al doilea cel mai puternic partid politic al scenei din România. Avem 1.146 de primari, 11.600 de consilieri local, 12 președinți de consilii județene, 350 de consilieri județeni, miniștrii, secretari de stat.

Avem o infrastructură de partid și avem un activ de partid care într-adevăr, după Consiliul Național din ultima duminică, a plecat suficient de încărcat să poată să-și ducă în turul doi candidați.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult