Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Încă un independent a intrat în lupta pentru Cotroceni. Cristian Diaconescu și-a depus candidatura

Biroul Electoral Central anunţă că vineri a fost înregistrată propunerea de candidatură independentă a lui Cristian Diaconescu, pentru funcţia de Preşedinte al României.

De asemenea, odată cu depunerea propunerii de candidatură a fost înregistrat şi semnul electoral ce va fi folosit de către Cristian Diaconescu la alegerile pentru Preşedintele României din acest an.

”Conform art. 29 alin. (2) şi art. 30 alin. (6) din Legea nr. 370/2004, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, Biroul Electoral Central urmează să se pronunţe cu privire la înregistrarea sau respingerea înregistrării candidaturii şi a semnului electoral, în termen de cel mult 48 de ore de la depunerea acestora”, precizează Biroul Electoral Central.

Potrivit Hotărârii Guvernului nr. 1.061/2024 privind aprobarea Programului calendaristic pentru realizarea acţiunilor necesare pentru alegerea Preşedintelui României în anul 2024, termenul-limită pentru rămânerea definitivă a candidaturilor este data de 10 octombrie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult