Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Nicuşor Dan: „Am votat pentru onestitate în viaţa publică şi împotriva mafiei imobiliare”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Primarul general al Capitalei și candidat al Alianței Dreapta Unită pentru un al doilea mandat, Nicușor Dan a declarat că a votat ”pentru onestitate” și ”împotriva mafiei imobiliare”.

Nicușor Dan a votat în jurul orei 09.30 la Școala Luceafărul și a declarat după ce a ieșit din secția de vot că va mai merge o dată la urne, alături de copii, pentru ca și partenera sa de viață să voteze.

”Am votat pentru onestitate în viața publică, am votat pentru realism în viața publică, pentru că e important ca oamenii politică să spunem și ce putem, realist, să facem, și am votat împotriva mafiei imobiliare. Vreau să îndemn oamenii să iasă la vot, pentru că e un moment în care ei decid direcția în care vom merge”, a spus Nicușor Dan.

Întrebat dacă este cea mai caldă zi de alegeri de până acum, Nicușor Dan a răspuns râzând: ”Este ceva ce nu este în atribuţiile mele”.

”S-au trezit copiii, le dăm de mâncare, apoi ieșim la vot și cu ei”

Primarul general a mai spus că va ieși mai târziu și cu copiii, pentru ca și partenera sa de viață să meargă să voteze. ”Ne ducem că s-au trezit copiii, le dăm de mâncare, apoi ieșim la vot și cu ei, acum nu am vrut să-i expunem presei”, a declarat Nicușor Dan.

Citește și
ciolacu
Ciolacu spune că documentul privind colaborarea lui Nicușor Dan cu Securitate este un fals lansat chiar de primarul general

Edilul Bucureștiului a mai fost întrebat care este programul său pentru duminică.

”Ieri a fost pentru familie după mult timp şi azi lucrez pentru Primărie şi mai spre după amiază o să vin spre Primărie-Cişmigiu. Dacă e nevoie, pe parcursul zilei o să mai fac declaraţii în funcţie de cum vine lumea la vot”, a transmis Nicuşor Dan.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult