Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Localitatea în care doi foști soți, divorțați în luna mai, au candidat pentru funcţia de primar. Cine a câştigat mandatul

Locuitorii din comunca Gogoşu, judeţuil Mehedinţi, au avut de ales pentru funcţia de primar, între actualul edil şi fosta lui soţie, cu care s-a aflat în divorţ în plină campanie electorală.

Învingător a fost edilul Jean Rogoveanu, care îşi menţine funcţia, iar pe locul al doilea s-a clasat fosta soţie.

Potrivit datelor parţiale, 3.272 de alegători au fost înscrişi pe listele electorale permanente la alegerile locale din comuna Gogoşu, judeţul Mehedinţi, dintre care 1.822 s-au prezentat la urne. Cele mai multe voturi le-a obţinut Jean Rogoveanu (PSD) - 859 (71,4%), pe locul al doilea s-a situat fosta soţie, Ileana - Codruţa Rogoveanu (PNL) - 336 (27,93%).

De asemenea, 8 voturi (0,67%) a obţinut un al treilea candidat, Gheorghe Haneş, de la PMP.

Primarul din comuna Gogoşu, Jean Rogoveanu a considerat, potrivit presei locale, că soţia sa şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar, din răzbunare. Cei doi s-au căsătorit în 2009, iar în luna mai s-a pronunţat divorţul.

Citește și
parlamentul european
Rezultate alegeri europarlamentare 2024. 5 lucruri de știut despre rezultate. Ce se întâmplă cu extrema dreapta

Jean Rogoveanu a fost implicat într-un scandal când a cumpărat din bani publici trei telefoane mobile cu 6.000 de euro. Aparatele au fost folosite de primar, viceprimar şi de o angajată a Primăriei Gogoşu.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult