Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scandal într-o secție de votare din Giurgiu. Susținătorii unor candidați s-au luat la ceartă. Poliţia a intervenit

O secţie de votare din localitatea Singureni, judeţul Giurgiu, a fost scena unui scandal iscat după ce două grupuri de susţinători ai unor candidaţi s-au luat la ceartă.  

Poliţia a intervenit, aplicând mai multe amenzi. Printre cei sancţionaţi se numără şi un reprezentant al unei instituţii publice.

„La data de 9 iunie a.c., ora 11.30, poliţiştii secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Călugăreni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în secţia de votare nr. 209 din localitatea Singureni, s-ar fi întâlnit două grupuri adverse de susţinători şi votanţi, între aceştia având loc un schimb de injurii. Forţele de ordine publică prezente, respectiv poliţişti şi jandarmi, au intervenit pentru aplanarea stării conflictuale. Un bărbat, reprezentant al unei instituţii publice din comuna Singureni, a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 1.400 de lei, conform prevederilor legii 115/2015, pentru continuarea propagandei electorale după încheierea campaniei”, transmit, duminică, oficiali ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu.

Conform sursei citate, alţi doi bărbaţi au fost sancţionaţi cu avertisment pentru nerespectarea prevederilor legii 61/1991. Nu este primul scandal legat de alegerile locale produs la Singureni. Încă înainte de debutul campaniei electorale, primarul în funcţie şi principalul său contracandidat s-au mai luat la ceartă, scandalul continuând chiar şi după intervenţia poliţiştilor. Edilul în funcţie a fost filmat în timp ce interzicea accesul în Primărie unor persoane care doreau să îl filmeze, el spunând că este interzis accesul cu telefonul în sediul instituţiei publice.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult