Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scandal cu doi bărbați la o secție de votare din Iași. Agresorii sunt tată și fiu, iar polițiștii i-au ridicat pe rând

Doi bărbați au fost imobilizați de polițiști și amendați, după ce au făcut scandal la o secție de votare din iași. Persoanele sunt tată și fiu, fiul intervenind în apărarea tatălui.

Scandalul a avut loc la o secţie de votare din localitatea Boureni, comuna Moţca.

„La o secţie de votare din satul Boureni, comuna Moţca s-a prezentat un bărbat de 44 ani din localitate care a provocat scandal, motiv pentru care poliţistul aflat în misiunea de protecţie a secţiei de votare a intervenit, imobilizându-l. Persoana agresivă a fost preluată ulterior de o patrulă de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie 6 Rurală Paşcani, condusă la sediul postului şi sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei", transmite Biroul de presă al IPJ Iaşi, potrivit Agerpres.

Aceeaşi sursă menţionează că, la scurt timp, la aceeaşi secţie de votare, s-a prezentat un alt bărbat, în vârstă de 20 de ani, care, nemulţumit fiind de măsura luată faţă de primul bărbat, tatăl său, a provocat scandal.

„Poliţistul a procedat şi la imobilizarea acestuia. Tânărul în cauză a fost preluat de o patrulă de poliţie din cadrul secţiei rurale şi condus la post. În cauză se continuă cercetările la nivelul Poliţiei Municipiului Paşcani, urmând a fi dispuse măsurile legale", precizează sursa citată.

Citește și
gabriela firea, nicusor dan
Rezultate alegeri locale 2024. Exit-poll-uri ora 19:00. Cum stau candidații în cursa pentru București și CJ-uri - SURSE

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult