Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Liberalii reclamă o fraudă „de proporţii” la o secţie de vot din Iași. Cineva ar fi primit mai multe buletine votate cu PSD

Liberalii ieşeni reclamă o fraudă electorală la o secţie din municipiu, după ce un cetăţean ar fi primit mai multe buletine votate deja cu candidaţii PSD.  

PNL Iaşi reclamă faptul că la o secţie de votare din municipiu un alegător ar fi primit mai multe buletine votate deja cu candidaţii PSD la alegerile locale, reprezentanţii Poliţiei fiind la faţa locului pentru verificări.

Potrivit PSD Iaşi, incidentul înregistrat la secţia de votare nr. 15 din municipiu este unul izolat, nefiind afectat procesul electoral.

„Procesul electoral nu a fost întrerupt niciun moment din cauza acelui incident izolat. PSD susţine respectarea legii şi a valorilor democratice şi oferă tot concursul pentru soluţionarea oricăror probleme pe parcursul scrutinului de astăzi“, au transmis reprezentanţii PSD Iaşi.

Potrivit PNL Iaşi, la secţia de votare nr. 15 de la Liceul Tehnologic Petru Poni din municipiu s-ar înregistra o „fraudă de proporţii“, după ce „un cetăţean a primit, din partea reprezentantului PSD, buletine deja votate cu candidaţii PSD la alegerile locale“.

Citește și
Alegeri locale 2024
Alegeri locale 2024. Prezența la vot, rezultatele exit-poll și cele mai importante evenimente din ziua alegerilor

„Colegii mei din secţia de vot nr. 15 de la Petru Poni au identificat o fraudă de proporţii instrumentată de PSD. Un cetăţean s-a sesizat că a primit din partea reprezentantului PSD din secţia de votate mai multe buletine cu ştampila de vot deja aplicată pe candidaţii Partidului Social Democrat. A fost făcută deja o sesizare către organele de anchetă penală, iar poliţia este deja la faţa locului pentru a verifica această fraudă. Din păcate, PSD nu se dezminte şi continuă cu practici ilegale pentru a cumpăra votul ieşenilor”, a declarat Alexandru Muraru, preşedintele PNL Iaşi, conform News. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult