Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incident într-o secție de votare din Ilfov. O persoană a pus toate buletinele de vot într-o singură urnă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Alegerile nu au fost lipsite de incidente. În localitatea Dobroiești din Ilfov votarea a fost suspendată pentru scurt timp după ce o persoană a pus într-o singură urnă toate buletinele de vot.

La o secție de votare din Dobroești, județul Ilfov, votul a fost suspendat pentru aproximativ jumătate de oră, iar un membru al acestei secții, de asemenea, a fost suspendat după ce mai multe buletine de vot ar fi ajuns în aceeași urnă.

Pe de altă parte, tot în Ilfov, polițiștii din Voluntari au fost sesizați după ce un bărbat împărțea sume de bani unor alegători.

Polițiștii i-au și percheziționat mașina unui bărbat și au găsit șase plicuri cu 20.000 lei. Și în acest caz a fost deschis un dosar penal.

Un incident mai puțin obișnuit a avut loc în județul Dolj, la o secție de votare, acolo unde a fost văzut un șarpe în clădire, însă jandarmii l-au capturat în scurt timp și nicio persoană nu a fost rănită.

Citește și
gabriela firea, nicusor dan
Rezultate alegeri locale 2024. Exit-poll-uri ora 19:00. Cum stau candidații în cursa pentru București și CJ-uri - SURSE

Pe de altă parte, un alt exemplu în Prahova o membră a unei secții de votare a înmânat mai puține buletine de vot decât cele prevăzute pentru 10 persoane. Și în acest caz a fost deschis un dosar penal și în mai multe locuri din țară au fost înmânate buletine de vot deja ștampilate.

Se fac cercetări în aceste cazuri, însă procedura de votare nu a fost afectată. În total, au fost raportate peste 700 de sesizări pentru posibile încălcări ale legii. Aproape 300 dintre ele nu s-au confirmat, iar restul au fost, așadar, incidente minore, pentru că, în mare parte, alegerile au decurs normal până la această oră, fără probleme mari.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult