Modifica setarile cookie
Toate categoriile

George Simion, AUR: Este o seară istorică. Suntem oameni vaccinați împotriva vaccinării. Acuzații de fraudă de către „putere”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Liderul AUR le-a mulțumit celor care l-au votat și le-a cerut să nu urmărească exit-pollurile. De precizat că Simion a făcut aceste declarații înainte de închiderea oficială a urnelor și de anunțarea primelor rezultate, de tip exit-poll.

„Este o seară istorică, felicităm pe toți partenerii internaționali care au câștigat alegerile europene cum le va câștiga și AUR”, a declarat Simion. 

Partidul AUR a obținut un scor de 14% la europarlamentare, conform exit-pollului.

„Cine suntem noi?”, a întrebat Simion. „AUR”, a răspuns un grup de câteva zeci de persoane. 

„Vă salutăm pe toți cei din secțiile de vot și vă rugăm să nu urmăriți niciun fel de exit-poll. Voi sunteți cei care apărați românii. Sunt oamenii vaccinați împotriva vaccinarii. A fost o zi istorică și este începutul sfârșitului pentru sistemul corupt. A fost o zi neagră în care au fost raporte mii de cazuri de fraudă. O zi în care partidul corupt a încercat să se asigure că este la putere. Vor veni rezultate cu noi cu un procent de 15-16 la sută. Vor anunța 15-16 la sută, dar suntem peste 20 la sută la scorul politic, pentru consilieri, ei nu ne dădeau nicio șansă. Au spus că ne dezintegrăm, nu au învățat lecția din 2020. Vă rog să așteptați până mâine dimineață”, a continuat liderul AUR. 

El le-a cerut „colegilor” din secții să „înțeleagă” faptul că ei sunt „speranța”, pentru că „s-a fraudat zilele astea la greu”.

„O să luăm șase puncte peste exit-poll-uri”, a continuat Simion.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult