Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Președintele PNL Arad, Gheorghe Falcă: Conform exit-poll, am câştigat un nou mandat de europarlamentar

Preşedintele PNL Arad, Gheorghe Falcă, a declarat, în noaptea de duminică spre luni, că potrivit datelor prezentate în exit-poll-ul naţional, a câştigat un nou mandat de europarlamentar.  

"Sunt bucuros că, conform exit-poll, voi fi europarlamentar încă un mandat. Conform primelor informaţii pe care le avem din judeţ, marea majoritatea a primarilor PNL confirmă un nou mandat, avem şi câteva localităţi unde am pierdut, dar se pare că vom câştiga la Nădlac, un oraş mare, am câştigat la Moneasa, o să câştigăm la Şicula, deci suntem într-un schimb de primari, în general PNL rămâne pe acelaşi format atât pentru administraţia locală cât şi pentru administraţia judeţeană", le-a declarat Falcă jurnaliştilor, la sediul PNL Arad, potrivit Agerpres.

Referitor la alegerile din judeţ, el a mai spus că "neexistând dezbateri, oamenii s-au orientat în funcţie de ceea ce au văzut la candidaţii cunoscuţi, dar acolo unde a existat opoziţie, opoziţia a câştigat destul de bine".

"Acolo unde ne-am manifestat (PNL - n.r.) ca partid de opoziţie, în proporţie de peste 50% am câştigat. Asta înseamnă că viaţa politică trebuie să fie formată din putere şi opoziţie", a mai spus Falcă.

La alegerile locale, prezenţa la urne a fost de 50,08% în judeţ şi de 38,03% în municipiul Arad. La alegerile europarlamentare, prezenţa a fost de 50,99% la nivel judeţean.

Citește și
Traian Băsescu
Băsescu, mândru de primarii promovați de el, cu excepţia lui Vâlcov: ”Un rebut moral”

La alegerile locale din 2020, prezenţa la urne a fost de 45,08% în judeţ şi de 29,81% în municipiul Arad. În 2019, la alegerile pentru Parlamentul European, prezenţa la urne în judeţ a fost de 47,81%.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult