Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ciolacu, după ce Firea a pierdut lupta pentru București: „Scorul de la Primăria Capitalei este o lecție de democrație"

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a declarat, duminică seara, după publicarea rezultatelor exit-poll pentru alegerile locale și europarlamentare, că formațiunea sa politică a obținut un scor mai bun decât în 2020.

"Partidul Social Democrat a câștigat alegerile. România va avea o voce puternică în Parlamentul European", a promis liderul social-democrat.

„În această seară democraţia a triumfat. Le mulţumesc românilor că au ieşit la vot astăzi pe caniculă şi au dat legimitate candidaţilor aleşi. PSD a câştigat alegerile. Tot ce am obţinut astăzi reprezintă încrederea pe care ne-au dat-o românii, dar şi munca fiecăruia dintre colegii noştri. Votul dat astăzi a confirmat că am guvernat bine într-o perioadă complicată, iar măsurile luate de PSD la guvernare au fost apreciate de către români. PSD a obţinut un scor mai bun în comparaţie cu alegerile din 2020. Vom avea mai multe consilii judeţene, mai mulţi primari în municipii reşedinţă de judeţ, mai mulţi primari în oraşe, comune şi mai mulţi consilieri judeţeni şi locali, iar acest lucru se vede şi în scorul de la europarlamentare unde am obţinut peste 50% din voturi. Ne-am îndeplinit obiectivul. Guvernul pe care îl conduc are legitimitatea românilor. România va avea o voce puternică în Parlamentul European şi vom putea lupta pentru obiective precum Schengen-ul terestru, salariul minim european şi mai mulţi bani pentru agricultură”, a afirmat Marcel Ciolacu, duminică seară.

Referitor la faptul că Gabriela Firea a pierdut lupta pentru Primăria Capitalei în fața lui Nicușor Dan, Ciolacu a afirmat: "Scorul de la Primăria Capitalei este o lecție de democrație pe care o respectăm. Îi mulțumesc Gabrielei Firea pentru că a făcut tot ce a putut".

„Îi mulţumesc Gabrielei Firea pentru că a făcut o campanie foarte bună şi a făcut tot ce a putut pentru ca PSD să aibă un scor bun în Bucureşti. Avem o luptă foarte strânsă în sectoarele 1 şi 2 care se va da până la numărarea ultimului vot. Fac un apel la toţi oamenii noştri din secţii din Bucureşti, dar şi din ţară să rămână în secţii până la ultimul vot şi ultimul proces verbal. Este esenţial acest lucru. Le mulţumesc tuturor colegilor mei pentru efortul depus în această campanie. Vom reveni în această seară pe măsură ce vom avea toate rezultatele din teritoriu”, a completat Ciolacu.

"Avem o luptă strânsă în sectoarele 1 și 2. Fac apel la oamenii noștri să rămână în secții până la ultimul vot", a mai transmis președintele PSD.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult