Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce spune Gabriela Firea despre candidatura la Primăria Capitalei: ”Nu voi folosi această funcție ca pe o trambulină”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Liberalii și social-democrații și-au validat oficial candidații la Primăria Generală a Capitalei. Social-democrații au anunțat că au terminat și discuțiile cu Cristian Popescu Piedone, după ce Marcel Ciolacu i-a cerut să se retragă, iar acesta a refuzat.  

Sondajele de opinie au arătat că o parte dintre votanții PSD s-ar putea orienta către candidatul PUSL Cristian Popescu Piedone. ”Nu are nimeni voturile în buzunar”, au reacționat cei de la PSD.

Cel puțin declarativ, Gabriela Firea a trecut peste momentul în care liderul partidului, Marcel Ciolacu, a refuzat să o nominalizeze pe ea candidat al partidului la Primăria Generală a Capitalei. 

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Capitalei: ”Sondajele de opinie arătau că cele două electorate ale PNL și PSD nu sunt compatibile, e cam târziu și nu mai e prea mult timp”.

Primăria Generală a Capitalei a fost socotită mereu o trambulină către funcția supremă în stat, dar Gabriela Firea a respins informațiile potrivit cărora ar aspira la mai mult.

Citește și
Marcel Ciolacu, Gabriela Firea
Ciolacu spune încrezător: Cu candidatura domnului Piedone, fără candidatura domnului, Gabriela Firea va câştiga alegerile

”Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Capitalei: Nu voi folosi această poziție, în cazul în care voi ajunge acolo, ca o forțare în partid sau ca pe o trambulină. Am precizat aceste lucruri încă din timpul candidaturii. Reporter: Dar veți deveni cel mai puternic lider din partid. Gabriela Firea: Nu contează acest lucru”.

Marcel Ciolacu, despre Mircea Geoană la prezidențiale: ”Îmi dau și eu demisia din PSD și sunt independent” 

Liderii PSD din teritoriu au validat-o oficial pentru această poziție, după ce încercarea de impune un candidat comun PSD-PNL în persoana lui Cătălin Cîrstoiu a eșuat.

După acest moment, din discuțiile din partidelor aflate la guvernare, au căzut și planurile de a propune pentru alegerile prezidențiale un candidat comun. Iar șeful PSD exclude și varianta susținerii unui independent.

”Marcel Ciolacu, președinte PSD: S-a anunțat vreun independent? Că nu am auzit de nimeni. Reporter: Mircea Geoană. Marcel Ciolacu: Atunci îmi dau și eu demisia din PSD și sunt independent”.

Și Sebastian Burduja a fost validat oficial de liberali candidat al partidului la Primăria Capitalei. Dosarele cu listele de susținători vor fi depuse în acest weekend.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult