Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Surpriză pe ultima sută de metri a campaniei electorale din SUA. Ce spun acum sondajele despre Kamala Harris și Donald Trump

Your browser doesn't support HTML5 video.

Celebra Beyonce o sprijină pe Kamala Harris în cursa pentru Casa Albă. Însă avantajul de câteva procente pe care democrata îl avea în fața lui Donald Trump în primele sondajele de opinie a dispărut acum aproape complet.

Cei doi sunt la egalitate, ba chiar candidatul republican ar conduce cu 2 procente, potrivit Forbes.

Beyonce și-a făcut apariția pe scenă de mână cu colega sa din trupa Destiny's Child, Kelly Rowland.

Beyoncé: ”Suntem atât de bucuroase să fim aici, pe această scenă, ca femei mândre din Texas, susținând-o și celebrând-o pe unica și inegalabila vicepreședintă, Kamala Harris.”

Megasatarul nu a oferit o reprezentație muzicală, așa cum o făcuse în 2016, în campania pentru Hillary Clinton

Beyoncé: ”Nu mă aflu aici ca persoană celebră. Nici ca politician. Mă aflu aici ca o mamă care se preocupă profund de lume, de copiii mei și de toți copiii noștri, de o lume în care să avem libertatea de a ne controla propriile corpuri, o lume în care nu suntem învrăjbiți. Este timpul să cântăm un nou cântec”.

Citește și
Donald Trump
Donald Trump, implicat într-un nou scandal Republicanul a ridicat în slăvi un criminal de război: „A făcut și fapte bune”

Kamala Harris a avertizat că interdicția aproape totală a avortului, care este în vigoare în Texas, ar putea deveni lege la nivel național dacă Donald Trump va fi ales. ”Nu vom da înapoi”, le-a strigat celor câțiva protestatari care au încercat să-i perturbe mitingul electoral.

Donald Trump: ”Nimeni nu este la conducere. Joe Biden doarme. Kamala este la o petrecere de dans cu Beyoncé. Israelul atacă, avem un război în desfășurare, iar ea este la petrecere. Cel puțin noi lucrăm pentru a face, din nou, America măreață, asta facem.”

Și candidatul republican și-a făcut campanie în Texas, unde a continuat și mai mult cu retorica sa apocaliptică împotriva migrației ilegale.

Donald Trump: ”Suntem ca o groapă de gunoi. Ceea ce a făcut Kamala Harris la granița noastră este crud. Este josnic și absolut lipsit de inimă. Politica ei de a importa bande de migranți este o crimă împotriva țării noastre. Suntem ca o pubelă pentru restul lumii.”

Pe ultima sută de metri a campaniei electorale, Kamala Harris și Donald Trump și-au multiplicat eforturile pentru a convinge alegătorii. Și ambii caută să atragă fiecare vot posibil - în ceea ce se așteaptă să fie unul dintre cele mai strânse scrutinuri prezidențiale din istoria modernă a Americii

Potrivit unui sondaj New York Times, publicat în 25 octombrie, ultimul înainte de alegerile din 5 noiembrie, cei doi candidați rivali sunt la egalitate cu 48% din opțiunile de vot.

Un sondaj Forbes indică acum chiar un avans de două procente pentru candidatul republican.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult