Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Joe Biden a dezvăluit de ce a renunțat la cursa pentru Casa Albă. Președintele SUA, încrezător că putea câștiga un nou mandat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Odată scăpat de presiunea campaniei electorale, Joe Biden își permite să participe la emisiuni unde poate spune lucrurilor pe nume. Inclusiv cu privire la motivele din spatele deciziei de a abandona cursa prezidențială.

În emisiunea lui Whoopi Goldberg, președintele a declarat în direct, într-un interviu, că este împăcat cu hotărârea de a renunța la poziția de candidat democrat în favoarea vicepreședintei Kamala Harris. Dar că decizia lui nu a avut nicio legătură cu sondajele de opinie, care, chiar și atunci, îl dădeau câștigător.

Presa de peste ocean scrie că Joe Biden se află într-un soi de turneu media, menit să-i definească moștenirea pentru publicul american. Totodată, Biden profită de fiecare apariție publică pentru a o lăuda pe Harris, care, spune el, a fost pregătită, în fiecare moment din mandat, să îl înlocuiască.

Joe Biden, președintele Statelor Unite: „Au zis că sondajele indică faptul că voi pierde, adevărul e că sondajele au transmis tot timpul că îl voi învinge pe tipul ăsta (n.r. pe Donald Trump). Însă decizia mea a avut sens. Au fost niște oameni care și-au dorit ca eu să mă dau la o parte, pentru a le da lor (n.r. generației tinere) o șansă. Am înțeles asta, e în natura umană”.

Reporter: „Domnule președinte, credeți că ați fi putut câștiga, dacă ați fi rămas în cursă?”

Citește și
Joe Biden, președintele SUA
Ce vrea să facă Joe Biden în ultimele luni din mandatul de președinte. „Este hotărât să folosească aceste patru luni”

Joe Biden, președintele Statelor Unite: „Da, sunt convins că l-aș fi învins pe Trump”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult