Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Summer Well, un festival conectat de rețeaua numărul 1, Orange

Your browser doesn't support HTML5 video.

La cea de-a 13-a ediție a festivalului Summer Well, care a avut loc weekendul acesta pe domeniul Știrbey din Buftea, Orange, partener traditional și de conectivitate, a adus în prim-plan pasiunile: muzică, gaming și filme.

Astfel, participanții la festival au putut asculta muzica artiștilor preferați, precum: Keane, Nothing But Thieves, Royal Blood sau Two Door Cinema Club. În același timp, Orange a susținut pasiunea pentru gaming în cea mai rapidă rețea mobilă 5G+ din România cu un campionat de Brawl Stars. Pe lângă distracție alături de prieteni, primele 3 echipe au primit din partea organizatorilor premii constând în telefoane, ceasuri și accesorii.

Experiența Orange a fost completată de tatuaje temporare, atât de îndrăgite de tineri, biciclete speciale la care cei interesați au putut pedala pentru a-și încărca telefonul, precum și de zona de cinema, unde s-au putut relaxa vizionând filme românești și producții internaționale.

Nu în ultimul rând, în linie cu strategia companiei de a contribui la un mediu mai curat, la cel mai longeviv festival autohton de muzică alternativă, Orange a pus la dispoziția participanților un eco-bar, unde aceștia au putea aduce paharele folosite pentru a fi procesate și transformate în obiecte noi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult