Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Smartphone-ul cu tehnologii cu adevărat utile! Vorbești 2 ore la telefon după ce îl încarci doar 5 minute

Când citim noutățile din tehnologie, rămânem mereu uimiți de avansul dispozitivelor moderne, dar, dacă am răspunde cu sinceritate la întrebarea: câte din aceste tehnologii ne sunt utile cu adevărat?, ne-am da seama și pe ce merită să dăm banii.

Bineînțeles, când vorbim despre tehnologii utile, nu putem să nu ne gândim la încărcarea rapidă.

Iar, liderul necontestat al acestor tehnologii este compania OPPO, care, de câțiva ani încoace, integrează în majoritatea smartphone-urilor sale tehnologia de încărcare ultra rapidă! Această tehnologie inovatoare permite încărcarea foarte rapidă a telefoanelor, aceasta fiind totodată sigură și certificată de experții în domeniu.

Ceea ce face și mai atractivă tehnologia aceasta este și posibilitatea de a-ți încărca telefonul pentru doar câteva minute și de a-l folosi ulterior o perioadă considerabilă de timp!

Astăzi îți recomandăm OPPO Reno4 Lite, un smartphone recent lansat pe piața locală, cu review-uri foarte bune și un pret accesibil, care, care, după o încărcare de doar 5 minute, îți permite să te bucuri de 2 ore de convorbiri telefonice neîntrerupte sau de o oră de urmărit clipuri pe Youtube.

Noul model OPPO excelează în materie de tehnologii utile și la capitolul foto-video:telefonul integrează 6 moduri portret care se bazează pe Inteligența Artificială și care îți vor permite să surprinzi cele mai reușite portrete. Modurile AI Super Clear Portrait șiAI Super Night Portrait sunt recomandate pentru portrete clare și expresive, iar modurile AI Portrait Color și AI Night Flare Portrait te vor ajuta să surprinzi imagini futuriste. În plus,vei putea face filmări cu fundalul blurat, datorită tehnologiei Dual Bokeh, integrată în Reno4 Lite.

Dacă și tu îți dorești ca anul acesta Moșul să îți aducă inovații utile, e momentul să comanzi noul OPPO Reno4 Lite de aici: https://www.oppo.com/ro/events/lookforthegood/

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult