Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) S-a deschis Olimpia Airport Parking, parcare acoperită de tip short term şi long term

Your browser doesn't support HTML5 video.

S-a deschis Olimpia Airport Parking, parcare acoperită de tip short term şi long term, o investiţie româno-elvețiană de peste 20 de mil. de euro.

La doar 2 minute de terminalul plecări, cu o capacitate de 1.500 de locuri de parcare, Olimpia Airport Parking are ca prioritate calitatea.

Alexandra Mahu, director general Olimpia Parking: „Credem că România merită o parcare care să ofere clienţilor cele mai bune servicii. Deşi s-a spus că ţara noastră nu este pregătită pentru un proiect cu acest nivel de calitate, investitorii s-au ambiţionat să construiască o parcare ultramodernă. Clienţii noştri spun că acest proiect nu putea să vină într-un moment mai potrivit, în special în această perioadă caniculară. La Olimpia Parking problemele de supraîncălzire în interiorul maşinii nu există, noi oferind un confort pe care nu îl găsești în alte parcări. Suntem singura parcare supraetajată din Otopeni. Securitatea incintei este asigurată de cele peste 800 de camere video, cât şi pază umană, dar cel mai important este serviciu de Shuttle Bus Gratuit non-stop, şi binenteles, preţul!”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult