Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Orange România anunţă finalizarea tranziţiei Orange Romania Communications către brandul Orange

Your browser doesn't support HTML5 video.

În data de 30 septembrie 2021, Orange a finalizat achiziția pachetului majoritar de 54% din acțiunile Telekom Romania Communications, care a devenit ulterior Orange Romania Communications.

La șase luni de la tranzacție, Orange și Orange Romania Communications lansează pe piață oferta comună de servicii fix-mobil și TV pentru clienții rezidențiali. În același timp, Orange Romania Communications încheie procesul de tranziție către brandul Orange.

Împreună, Orange și Orange Romania Communications, am parcurs mai mulți pași importanți pentru ca de luni, 28 martie, clienții să poată achiziționa prima noastră ofertă comună de servicii fix-mobil. Aducem în premieră pentru piața din România viteze de internet prin fibră de până la 1.8 Gbps la nivel național. Tot de luni, clienții vor descoperi un nou design al magazinelor și aplicațiilor Orange Romania Communications și vor avea acces la principalele canale de contact Orange. Totodată, Orange Business Services devine unul dintre cei mai importanți furnizori și integratori de tehnologie pentru sectoarele public și privat din România.

Orange și Orange Romania Communications au obiectivul de a fi alegerea preferată a clienților pentru servicii convergente pe piața românească, precum și acela de a fi un partener de încredere pentru afaceri și administrația publică. Anul acesta, brandul Orange împlinește 20 de ani de la intrarea pe piața din România.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult