(P) Mezelar, rețete tradiționale curate, din 1993
Galerie foto
O afacere de familie, începută în 1993, a devenit o rețetă de succes de-a lungul anilor. La ora actuală, Altamira Industry are, pe baza fondurilor europene, o nouă capacitate de producție de 15 tone/zi și 100 de angajați. Departamentul de cercetare și dezvoltare este condus de un executiv cu 25 de ani de experiență în companii lider pe piață și dezvoltă rețete proprii din carne premium.
În portofoliul de produse Mezelar se regăsesc 75 de delicatese din carne, printre care cârnați, salamuri, parizer, crenvurști, dar și specialități sezoniere, precum tobă de casă, lebăr sau caltaboși.
Mezelar este renumit și în târguri cu specific, remarcându-se în ultimul an cu cel mai lung mic din țară, cu o lungime record de 100 de metri.
De altfel, produsele Mezelar pot fi degustat în multe dintre restaurantele cu specific românesc din București și în rețelele de fast food, dar și în următoarele locații: Antrefrig (Piata de Gros Interfrig 1912 PGA), Piața Crângași, Piața Progresul,
Piata Veteranilor, Piața Moghioroș, Piața 1 decembrie, Piața Delfinului, Sos Mihai Bravu, nr 288, Str Râmnicul Valcea, nr 14, Sos. Pandurilor, nr 31.
De curând, Mezelar ”tranșează” delicii și delicatese pentru show-ul original VOYO ”Survivor: Extrashow”, prezentat de Zanni.