Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Mega Image introduce etichetarea Nutri-Score, care clasifică produsele alimentare pe baza informațiilor nutriționale

Your browser doesn't support HTML5 video.

Mega Image lansează sistemul Nutri-Score pentru produsele marcă proprie, un sistem international independent de etichetare, care clasifică produsele alimentare pe baza informațiilor nutriționale.

Eticheta Nutri-Score este deja inclusă pe ambalajele mărcilor proprii de import, iar pentru cele locale este poziționată la raft, lângă eticheta de preț. Sistemul îi ajută pe clienți să aleagă dintr-o privire produsele cu ajutorul literelor, de la A la E. Pentru o alimentație sănătoasă, este recomandat să consumăm echilibrat: A și B pot fi consumate des, C moderat, iar D și E doar de poftă.

Adrian Nicolaescu, VP marketing, comunicare, e-commerce și sustenabilitate Mega Image: ”Noi, Mega Image, vrem să îi ajutăm pe clienții noștri să facă alegeri echilibrate pentru o alimentație sănătoasă. De aceea, am introdus pe toate produsele noastre marcă proprie, în total 1.500 de produse, noul sistem internațional de etichetare Nutri-Score, care ajută fiecare client să aleagă ușor un produs alimentar, pe baza informațiilor nutriționale. Principiul este simplu, nu este vorba de produse permise și interzise, ci de un consum echilibrat: alimentele din grupa verde A și B pot fi consumate mai des, în timp ce alimentele din grupa roșie D și E se consumă în cantitate mai mică.”

Mihaela Bilic, medic nutriționist: ”E important să învățăm care e porția corectă și că există două categorii de alimente: alimente de bază, pe care le consumăm în fiecare zi și alimente facultative, pe care le consumăm cu măsură, iar Nutri-Score ne ajută să facem diferența dintre ele.”  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult