Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) MedLife prezintă tehnologia viitorului. Cum va arăta aparatura medicală din următorii cinci ani

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ședința de strategie a MedLife, cea mai mare rețea de servicii medicale private din România, include în acest an o expoziție-radiografie a serviciilor medicale din 2030.  

Ședința de strategie MedLife, unde se decid planurile grupului de companii pe următorii cinci ani, include o expoziție a celor mai de avangardă tehnologii medicale, ca parte din strategia de adaptare și creștere a grupului.

Doctorii vor folosi frecvent sistemul de chirurgie asistată robotic HUGO RAS, printre ale cărui beneficii se numără vizualizarea 3D de înaltă definiție și gama de instrumente necesare chirurgiei minim invazive. Pentru pacient, utilizarea RAS Hugo™ înseamnă ameliorarea ratelor complicațiilor postoperatorii, a duratei spitalizării și a pierderii de sânge. Un alt robot din expoziție este dotat cu peste 40 de tipuri de instrumente disponibile. Acestea vor facilita intervențiile chirugicale în urologie, chirurgie generală, ginecologie, chirurgie toracică, ORL și în pediatrie.

Tot aici se poate vedea CIARTIC Move – o nouă clasă de braț C-arm mobil 3D autonom. Ea e răspunsul la provocările operaționale legate de imagistica intraoperatorie, cauzate de lipsa de personal și echipele chirurgicale supraîncărcate din sala de operație. În expoziție se regăsește și un ecograf neurochirurgical intraoperator, un sistem de vizualizare și ghidare chirurgicală. El permite imagistică în timp real și are algoritmi automatizați și sonde pentru utilizare în interiorul corpului și al cavităților. O altă vedetă este Photon counting – o tehnologie revoluționară în tomografie computerizată (CT). Printre avantajele ei se numără rezoluția spectrală ridicată și reducerea dozei de radiații. 

„Mi se pare extraordinar ca liderul de servicii medicale din România să aibă la ședința de strategie 7-8 firme de tehnologie în ceea ce înseamnă chirurgie medicală de precizie și să ne prezinte tehnologie care e folosită astăzi și al Washington și la Berlin și la Londra”, spune Mihai Marcu, președinte și CEO al MedLife Grup.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult