(P) Medicina orientată către pacient este posibilă cu ajutorul instrumentelor digitale ASUS
Galerie foto
Consumatorii își iau deja sănătatea în propriile mâini, utilizând instrumente digitale la dispoziția oricui pentru a face programări, a obține rețetele de care au nevoie și își monitorizează singuri sănătatea între vizitele periodice la medic.
Reglementările guvernamentale, împreună cu noile tehnologii și accesul neîngrădit al pacienților la dosarul medical individual, sunt vectorii care dau un impuls acestei schimbări. Spitalele și clinicile nu au de ales și trebuie să poziționeze pacientul în centrul strategiei de dezvoltare pentru a oferi interacțiuni particularizate, împreună cu prețuri transparente și servicii mai bune pentru toți pacienții.
În prezent, companiile își accelerează transformările digitale pentru a oferi clienților experiențe bogate și variate, fie că este vorba de muncă sau de petrecerea timpului liber. Consumatorii au acum o multitudine de opțiuni pentru munca hibridă sau pentru cumpărături. Așteptări asemănătoare conduc deja la schimbări în sectorul medicinei. Cererea de consultații și îngrijiri la distanță determină o explozie a tele-medicinei. Terapeutica digitală, condusă de programe software pentru prevenirea, gestionarea și tratarea bolilor medicale, apare, de asemenea, ca o opțiune eficientă de asistență medicală. Prin adoptarea acestor noi abordări de asistență medicală, spitalele și clinicile supraîncărcate au posibilitatea de a ușura volumul de muncă și de a economisi costuri. Orientarea către mai multe experiențe digitale utile în spitale începe, cu siguranță, cu dispozitivele și tehnologia potrivite. Sistemele de birou puternice și, totodată, fiabile, precum ASUS ExpertCenter E1 AiO, pot administra un număr ridicat de consultații la distanță pe toată perioada zilei, gestionând simultan o multitudine de alte tipuri de sarcini, precum extragerea datelor pacienților și verificarea periodică a rapoartelor medicale. În spital, astfel de sisteme pot fi reconfigurate ca ghișee de autoservire pentru a crește calitatea experienței pacienților și a ușura simultan volumul de muncă al personalului medical. Medicii se uită în permanență la radiografiile pacienților, analizează constant datele acestora, comparând-le și cu istoricul medical. În aceste condiții, ultimul lucru pe care și-l doresc este un desktop încet, care abia rulează aplicațiile necesare, adică un dispozitiv care să le încetinească semnificativ fluxul de lucru, afectând calitatea serviciilor medicale pe care le pot oferi. Puternicul ASUS ExpertCenter D9 este un desktop foarte capabil, construit robust, care poate face față cu brio acestor genuri de sarcini, putând beneficia de pe urma tehnologiilor de ultimă oră, din care amintim analiza avansată, învățarea automată, pe măsură ce instituțiile medicale se transformă din punct de vedere digital și adoptă acest gen de tehnologii.
Antrenarea asistentelor medicale și a medicilor pentru a oferi experiențe mai buneSpitalele și clinicile sunt asaltate simultan, din toate direcțiile, confruntându-se cu un flux în creștere de pacienți și un buget micșorat, ceea ce face ca eficiența să fie un obiectiv crucial. Pe timpul turelor, asistentele și medicii obișnuiesc să îndeplinească multe alte sarcinile administrative, deci necesită dispozitive digitale în stare perfectă de funcționare și eficiente, care să le permită să ducă la bun sfârșit sarcinile cu precizie, lăsând suficient timp pentru ca personalul să se poată concentra asupra nevoilor pacienților.
Într-o zi tipică, unitățile medicale administrează o cantitate impresionantă de informații foarte sensibile despre pacienți, date care includ nume, adrese și istoric medical delicat. Dispozitivele și sistemele ASUS sunt securizate pentru a te asigura că astfel de date nu ajung pe mâini greșite. La ASUS, securitatea datelor este parte integrantă a procesului de dezvoltare a produselor companiei. Conexiunile NFC, autentificarea biometrică și prezența modulelor TPM 2.0 sunt doar câteva din tehnologiile care formează prima linie de apărare, asigurând doar acces verificat la dispozitivele fizice și la fișierele pe care acestea le administrează. Platforma integrată Intel vPro Platform aduce ca avantaj un set adițional de funcții de securitate care mențin sistemul de operare, aplicațiile și datele în siguranță în fața amenințărilor externe. Nu doar atât, dar toate dispozitivele ASUS sunt compatibile cu Windows Autopilot, o tehnologie foarte utilă care facilitează configurarea automată a noilor dispozitive pentru o integrare fără efort în ecosistem IT pre-existent. Cu această funcție, spitalele și clinicile pot oferi noilor utilizatori în timp record dispozitive pre-configurate, pot altera automat configurațiile sistemelor și pot încărca aplicații fără nicio acțiune din partea personalului care le va utiliza.
Experiența în domeniul sănătății este importantă atât pentru pacient, cât și pentru furnizorul actului medical. Instituțiile de asistență medicală dispun deja de o mare parte din infrastructura și datele necesare pentru a realiza trecerea la un model de operare orientat pe nevoile pacientului. Cheia succesului este dotarea personalului din domeniul sănătății cu dispozitivele puternice, mobile și flexibile de care au nevoie pentru a oferi aceste îngrijiri.