Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Mașina cu care Dacia vrea să dea lovitura în cea mai dificilă cursă din lume - Raliul Dakar

Your browser doesn't support HTML5 video.

Dacia a prezentat mașina cu care vrea să dea lovitura în cea mai dificilă cursă din lume - Raliul Dakar. Piloții cu 14 titluri mondiale vor goni cu mașina în deșert.

Sandrider este numele cu care Dacia a botezat mașina pentru Raliul Dakar.

E un vechicul special creat pentru cursele rally-raid și va folosi combustibil sintetic. Ca mașina să fie cât mai ușoară, au fost păstrate doar panourile de caroserie absolut necesare, fără niciun element decorativ. Prima participare la o competiție va fi în octombrie la Raliul Marocului. De 9 ori consecutiv campion mondial de raliuri, Loeb este cel mai titrat pilot care va goni cu Dacia SandRider.

Sebastien Loeb: „Primul lucru pe care îl înveți când vii din WRC e că nu poți conduce la fel de repede cum erai obișnuit pentru că nu știi ce se va întâmpla când ajungi în vârful unei creste”.

Ca și Loeb, Al-Attiyah este o legendă în Dakar și a cucerit 5 titluri. Cristina Gutiérrez este prima femeie pilot de raliu din Spania.

Nasser Al Attiyah: „Le mulțumim românilor, țara e atât de frumoasă, avem nevoie de toată susținerea pentru echipa noastră”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult