Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Livrarea cărucioarelor în online - variante optime pe Nichiduță.ro

Este cunoscut deja faptul că mai nou mediul online a acaparat cerințele de pe piață.

Pe lângă faptul că este o modalitate mult mai ușoară de a face cumpărături prin faptul că reduce semnificativ timpul alocat acestora, opțiunea achiziționării produselor din mediul online prezintă o serie de avantaje ce merită a fi luate în considerare.

Fiecare părinte se orientează către produse cât mai calitative, ce influențează pozitiv confortul piticului. Astfel, căruciorul pentru copil nu poate lipsi din dotările alocate pentru cel mic. În aceste momente, trecerea de la viața de cuplu spre cea de familie este definită mai ales de lipsa timpului. Alegerea cărucioarelor din mediul online prezintă un avantaj din acest punct de vedere și nu numai. Părinții cu experiență pot recunoaște că în energia de început au ales cărucioare, accesorii și piese de mobilier mult prea scumpe raportat la durata de timp pentru care vor fi folosite.

Magazinele fizice de specialitate pot prezenta costuri suplimentare legate de chiria locului respectiv și alte aspecte ce cresc prețurile, fără ca aceste motive să prezinte o legătură ce vizează calitatea.

De aceea atenția părinților cu experiență se îndreaptă către nișa ce asigură livrarea carucioarelor in online. Prețurile sunt accesibile, pe nichiduță.ro spre exemplu beneficiază de transportul gratuit pentru o anumită valoare a comenzilor plasate. În plus, dispun de soluții produse de branduri cunoscute precum Chipolino, Kiddy, Lionelo sau MyKids - acestea fiind doar câteva sugestii din lunga listă.

Tipuri de cărucioare regăsite pe nichiduță.ro

În primul rând, aspectul important pe care se bazează alegerea căruciorului este cel al siguranței. Mai mult decât atât, fiind recunoscută sensibilitatea pielii celor mici, materialul trebuie să prezinte aspecte legate de calitatea materialului și ventilația pe care o oferă, alături de proprietatea de a nu păstra umezeala. Probabil ieșirile în parc înainte de naștere au adus în discuție aspecte legate de stilul căruciorului. De aceea sunt cunoscute modele sport, 3 în 1 sau 2 în 1 sau modelul creat pentru gemeni și tripleți.

Cărucioarele sport

Aceste modele regăsite și pe nichiduță.ro sunt apreciate de părinții ce iubesc plimbările sportive, active. Plierea este una compactă, astfel nu ocupă spațiu de depozitare în casă sau în portbagajul mașinii. Singura excepție poate fi faptul că acestea sunt recomandate pentru vârste ce încep de la 6 luni, din cauza spătarului care nu se rabatează complet, oferind o poziție orizontală, benefică pentru nou născuți.

Un exemplu în acest sens, regăsit în ofertele de la Nichiduță, poate fi căruciorul sport Coccolle Selena, util în mediul urban și ușor adaptabil în călătorii.

Prezintă siguranță, fiind un model cu prindere în cinci puncte, un bun sistem de suspensie și o bară de protecție frontală.

Cărucioarele 3 în 1

Aceste modele de cărucioare sunt printre cele mai apreciate de părinți, în special cei care dispun de mașină personală. Conceptul de 3 în 1 face referire la cele trei dispozitive cu funcționare multiplă și anume landoul util în primele 6 luni datorită confortului poziției orizontale, scaunul auto ce poate fi utilizat până ce copilul ajunge la greutatea de 13 kg și partea sport ce se poate folosi de la 6 luni până la 3 sau 4 ani. In cazul acestui model atenția se orientează spre dimensiunile sale mari, deci trebuie luat în considerare un spațiu special amenajat pentru depozitare.

Variantele preferate de părinți și primele în lista de pe nichiduță.ro sunt modelele Coccolle Ambra în diferite nuanțe. Livrarea cărucioarelor în online reprezintă o soluție utilă de care se ocupă cei de la Nichiduță prin oferirea serviciului de transport gratuit.

Cărucioarele 2 în 1

Varianta mai puțin costisitoare a modelului precedent, util în cazul în care nu este necesar unul dintre dispozitive, mai cu seamă landoul sau scaunul auto pentru copii, este căruciorul 2 în 1. Există posibilitatea de a opta pentru un cărucior de acest tip în momentul în care poziția orizontală nu mai este necesară, adică achiziționarea landoului, astfel sistemele 2 în 1 se pot achiziționa doar cu cărucior și scaun pentru mașină - acesta din urmă se poate să fie de prisos.

Cărucioare pentru gemeni și tripleți

În acest caz, modul de dispunere reprezintă un punct de reper și anume pot fi unul lângă altul sau unul în spatele celuilalt. Un alt punct de vedere face referire la genul gemenilor - dacă sunt băieți, fete sau o fată și un băiat. În cazul în care acest lucru este incert este recomandată alegerea unei culori unisex. La fel ca modelele 3 în 1, și acestea necesită un spațiu aparte de depozitare.

Indiferent de alegeri, Nichiduta.ro stă la dispoziția celor interesați cu modele variate de cărucioare furnizate de branduri renumite, iar aspectul costurilor de transport nu reprezintă o problemă, livrarea fiind gratuită.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult