Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Google lansează în România noua serie de telefoane Pixel 9, exclusiv la Vodafone, cu abonament

Your browser doesn't support HTML5 video.

Seria de telefoane Google Pixel 9 s-a lansat oficial în România. Noua generație include trei modele Pixel 9, Pixel 9 Pro și Pixel 9 pro Excel, iar începând de astăzi acestea sunt disponibile exclusiv la Vodafone cu abonament.

Produsele Google pot fi comandate atât în magazine, cât și pe www.vodafone.ro.

Nedim Baytorun, CBU director Vodafone: „Cu lansarea noului Google Pixel 9 suntem foarte fericiți că putem oferi românilor tehnologia de ultimă oră și îi așteptăm pe toți cei interesați în magazinele Vodafone să o testeze”.

Sunt singurele telefoane care oferă utilizatorilor unei AI atât de avansat. Vodafone este singurul operator telecom din România care are acest telefon în portofoliul său, atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii.

Dan Saunders, director Google Pixele Emea: „Acestea vin cu ultimele inovații în ceea ce privește Google și AI ca să oferim cea mai bună experiență Google”.

Telefoanele pot fi achiziționate cu abonament și până la 36 de rate, iar până pe 5 septembrie oferta include un discount pentru buy back de până la 200 de euro, precum și memorie dublă inclusă în preț.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult