Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Fundația Orange inaugurează Orange Digital Center România

Your browser doesn't support HTML5 video.

Fundația Orange a anunțat, marți, lansarea Orange Digital Center România.

Este un hub amplu de educație digitală destinat adolescenților pasionați de tehnologie, tinerilor aflați la început de drum profesional sau adulților care își doresc o reconversie profesională.

Finanțarea de peste 800.000 de euro primită din partea Grupului Orange a permis dotarea spațiului cu infrastructură modernă și echipamente de ultimă generație.

Liudmila Climoc, CEO Orange România: „În calitate de operator de telecomunicații avem misiunea de a contribui la reducerea decalajului digital. Lansarea Orange Digital Center este încă o dovadă a angajamentului nostru de a oferi românilor acces la tehnologie și la instrumente digitale care să le ofere oportunități pentru o viață mai bună, pentru mâine. Cursurile oferite prin centrul Fundației Orange sunt gratuite, pentru că ne dorim ca toți cei interesați în a dobândi competențe digitale, indiferent de indiferent de vârstă, statut social sau nivel de pregătire, să aibă șansa de a beneficia de educație nonformală”.

Orange Digital Center se află în București, la Nod Makerspace, un spațiu care a primit la rândul său o a doua șansă. Acesta este primul spațiu creativ de mari dimensiuni din România, astfel participanții la cursuri vor avea ocazia de a interacționa cu o comunitate variată de antreprenori care își desfășoara activitatea în acest hub, cu tehnologii și meșteri moderni.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult