Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Experiențe inedite la Summer Well, un festival Orange

Your browser doesn't support HTML5 video.

Mult-aşteptatul festival Summer Well a transformat locul de poveste al Domeniului Știrbey din Buftea într-o oază plină de viaţă, muzică bună şi experienţe inedite.

Cei peste 20.000 de vizitatori zilnici au petrecut momente de neuitat la Night Picnic în prima seară şi s-au răcorit întreg weekendul printre ritmurile celor mai în vogă trupe de muzică alternativă.

Vizitatorii au parte de o nouă experienţă din partea Orange, în parteneriat cu Huawei, care a pregătit la zona Orange & Huawei Plaza o transmisiune video live prin intermediul unei drone care surprinde atmosfera festivalului de la peste 30 de metri. 

Transmisiunea live este posibilă datorită tehnologiei 5G, ce permite comunicarea informațiilor de la camera video la ecran cu o întârziere mai mică de 10 milisecunde. Pentru această demonstrație, au fost instalate două antene 5G Huawei pe ce acoperă domeniul Știrbey.

Pe lângă demonstrația 5G, Orange oferă tuturor festivalierilor conectivitate 4G și Wi-Fi gratuite și nelimitate pe întreaga perioadă a festivalului, pe domeniul Știrbey.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult