Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Enayati Medical City a deschis cea de-a treia policlinică în zona de nord a Capitalei

Your browser doesn't support HTML5 video.

Enayati Medical City a deschis cea de-a treia policlinica in zona de nord a capitalei, localizată pe Bulevardul Ion Ionescu de la Brad 5b, București.

Aceasta este destinată mamei și copilului, completând portofoliul existent al Enayati Medical City cu locații de top în Arcul de Triumf și Sisești, și oferind acces facil la servicii medicale specializate.

Dr. Ana Maria Marian: ”Sunt bucuroasă că putem extinde rețeaua de policlinici venind astfel în întâmpinarea pacienților și mai ales a abonaților noștri, în condițiile în care avem o creștere pe primul trimestru al acestui an la abonamentele corporate de 60%”.

Noua policlinică are deviza pentru tine și familia ta, așa cum trebuie, și a fost creată special pentru a răspunde nevoilor familiilor tinere.

Dr. Marinela Stanculete: ”Ne bucurăm să anunțam noi specialități disponibile în Policlinicile Enayati Medical City: nutriție pediatrică, dermatologie pediatrică, imagistică nou-născuți (ecografia transfontanelară, ecografie șold), endocrinologie pediatrică, neonatologie, ortopedie pediatrică pe langa cele existente”. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult