Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) DISTRICT BRD pentru IMM accelerează dezvoltarea antreprenorilor români

Your browser doesn't support HTML5 video.

Programul DISTRICT BRD pentru IMM si-a lansat sezonul de toamnă, oferind noi resurse și inspirație antreprenorilor români.

Noua ediție a debutat cu DISTRICT MASTERCLASS, în București, pe 25 septembrie, un workshop cu sesiuni interactive în care participanții au dezbatut perspectivele economice într-o lume în continuă schimbare și au analizat strategii si arhitectura de vânzări, precum și evolutiile la nivel macroeconomic.

DISTRICT BRD pentru IMM a ajuns la al doilea sezon și misiunea noastră rămâne aceeași: să fim catalizatorul unei noi generații de IMM-uri romanesti, dar și un loc în care sprijinul și oportunitățile reprezintă normalitatea, locul din care pornește evoluția și revoluția personală și profesională”, spune Felix Daniliuc, SME’s Executive Director BRD – Groupe Societe Generale.

Urmează o serie de evenimente în toată țara, la care vor putea lua parte atât clienții BRD Groupe Société Générale, cât și comunitatea extinsă de business. Programul District BRD pentru IMM accelerează (R)evoluția personală pentru antreprenorii români.

La DISTRICT BRD pentru IMM participă Dan Berteanu, fondator Exit by Choice, care susține o sesiune interactivă despre menținerea și creșterea unui business în vremuri dificile și Mihai Purcărea, CEO Asset Management BRD, care vorbește despre perspective economice și financiare la nivel macro.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult