Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Danone aniversează 100 de ani de istorie şi 20 de ani în România

Your browser doesn't support HTML5 video.

Anul acesta, Danone aniversează 20 de ani de activitate în România și de producție locală în cadrul fabricii din București.

Pentru companie, 2019 are o dublă semnificație, întrucât Danone celebrează la nivel global 100 de ani de istorie în producția de iaurt.

Paolo Maria Tafuri este acum Director General Danone Europa Centrală, iar în urmă cu 20 de ani director de marketing Danone România. Îşi aminteşte ce s-a schimbat în aceste 2 decenii: „Danone a venit în România într-o perioadă când industria lactatelor era diferită de tot ce vedem acum în piață: erau mai puțini jucători și o mai mică diversitate de iaurturi la raft. Începuturile fabricii Danone în București, în 1999, au însemnat o mână de angajati si o primă șarjă de iaurt de 10 tone. Astazi se produc zilnic un milion de iaurturi aici si colectăm anual peste 60 de milioane de litri de lapte de la fermieri si gospodari români”, spune Paolo Maria Tafuri.

Danone România produce iaurt in fabrica din Colentina de 20 de ani. Principala materie primă este laptele colectat de la fermieri si gospodari din România. Danone a investit 5 milioane de euro pentru dezvoltarea micilor fermieri români.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult