Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Dă startul noului an școlar cu Kaufland: Echipează ghiozdanul copilului tău cu doar 100 de lei

Kaufland devine noul aliat al părinților și copiilor prin campania „Începe școala cu oferte de 10”, oferind reduceri de până la 56% la o gamă largă de rechizite și papetărie, în perioada 21 august și 3 septembrie 2024, în limita stocului.

De la caiete și pixuri, până la radiere colorate, creioane cu radieră și mape cu diverse modele, produsele din gama Talentus®, incluse în această campanie, sunt concepute pentru a stimula creativitatea și a sprijini dezvoltarea abilităților elevilor. Oferta este completată de o selecție variată de ghiozdane moderne și colorate, precum și de accesorii practice pentru o organizare eficientă a spațiului de lucru.

Economii garantate pentru începutul de școală

În perioada 4-10 septembrie, Kaufland oferă o oportunitate unică: un ghiozdan complet și toate rechizitele necesare pentru doar 100 de lei. În plus, în aceeași săptămână, se aplică o reducere de 25% la întreaga gamă de rechizite și papetărie, garantând astfel economii suplimentare.

Compania continuă să sprijine bugetele familiilor, punând la dispoziție caiete A5 de 40 de file, fie dictando, fie matematică, la prețul de doar 0,39 lei pe bucată, un preț de neegalat pe piață.

Talentus®: Inspirație pentru viitor

Pe lângă prețurile accesibile, Kaufland susține educația și responsabilitatea socială, direcționând 1% din vânzările produselor Talentus® către proiectul „Punguța cu două cărți”. În anul școlar 2023-2024, peste 20.000 de copii din comunități sărace au primit punguțe cu cărți ilustrate.

Calitate și sustenabilitate la prețuri competitive

Produsele Talentus® respectă cele mai înalte standarde de sustenabilitate, fiind certificate FSC pentru articole din lemn și purtând sigiliul „Blauer Engel” pentru hârtie reciclată.

Aceste oferte sunt disponibile în toate magazinele Kaufland din țară, în limita stocului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult