Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Conferința Națională de Retail LaDoiPași a adunat 800 de proprietari de magazine

Your browser doesn't support HTML5 video.

Conferința Națională de Retail LaDoiPași a adus laolaltă peste 800 de proprietari de magazine din întreaga țară pentru o zi dedicată comerțului tradițional din România.

Irinel Popescu, Șef departament Retail, METRO Cash & Carry România: "La METRO ne dorim să susținem micile afaceri locale, de aceea am organizat acest eveniment pentru antreprenorii din franciza LaDoiPași. Este o oportunitate de a face schimb de idei cu alți parteneri și de a afla informații relevante pentru dezvoltarea magazinelor lor: de la tendințe din piața comerțului tradițional până la strategii de creștere a vânzărilor. Este modul nostru de a le mulțumi pentru eforturile zilnice pe care le depun pentru susținerea comerțului tradițional.”

LaDoiPași reprezintă un lanț modern de magazine dezvoltat de METRO înca din 2012. După intrarea în franciză, vânzările magazinelor cresc, în medie, cu peste 40%, iar numărul de clienți cu o treime. Rețeaua este construită cu și din antreprenori locali, independenți, care beneficiază de sprijinul unui partener puternic, cu vastă experiență în retail.

 

În prezent sunt peste 860 de magazine la nivel național. Rețeaua este răspândită pe întreg teritorul țării, cu 40% din magazinele LaDoiPași în sudul țării, 30% în nord și 30% în vest.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult