Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Clienții Telekom vor putea urmări gratuit serialele de pe Netflix, timp de 6 luni

Your browser doesn't support HTML5 video.

Telekom România anunță noua ofertă simplificată 5-5-5 euro pentru fiecare serviciu si 6 luni de Netflix cadou, pentru clientii rezidențiali.

„Astăzi venim cu o nouă super ofertă, simplă, clară, ca raspuns la nevoia si cerinta clientului: oferta de 5-5-5 euro pentru fiecare serviciu și 6 luni Netflix bonus. Continuăm, de asemenea, promisiunea abonamentelor fără perioadă minimă contractuală cu bonus Net 4G Nelimitat de la 5 euro / lună, astfel încât clienții noștri să se poată bucura de o experiență ca în filme, unică și de conținut diversificat, prin intermediul parteneriatului nostru cu Netflix. Suntem foarte încântați de această ofertă specială, de simplitatea ei - 5-5-5 euro fiecare serviciu - dar, cel mai important, suntem foarte mandri de parteneriatul nostru cu Netflix”, a declarat Andreas Elsner, Chief Commercial Officer - Segment Rezidențial, Telekom România.

Clienții Telekom vor putea urmări gratuit timp de șase luni filmele și serialele preferate din oferta Netflix precum „House of Cards”, „Narcos”, „The Christmas Chronicles”, „Casa de Papel”, „The Crown” sau „Stranger Things”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult