Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Ai o afacere? Află despre abonamentele IT pentru IMM-uri de la Vodafone Business

În lumea afacerilor, oportunitățile apar atunci când folosești tehnologia în avantajul tău.

Însă, pentru un business, provocările pot fi multe: echipamentele sunt costisitoare, securitatea cibernetică devine greu de menținut, iar administrarea tuturor datelor pare o misiune imposibilă.

Ca răspuns la aceste nevoi, Vodafone Business aduce abonamentele IT pentru IMM-uri cu scopul de a ajuta afacerile mici și mijlocii să aibă mai mult timp pentru a valorifica oportunitățile de business și a se ocupa de inovație. Provocările în materie de IT rămân importante, însă sunt astfel soluționate mai ușor, cu ajutorul unui expert sau a unei echipe de specialiști. Mai mult, când antreprenorii care vor să găsească soluțiile de tehnologie potrivite nevoilor business-urilor lor dispun de consultanță gratuită în digitalizare din partea experților Vodafone Business.

Ce aduc abonamentele IT pentru IMM-uri?

Abonamentele IT pentru IMM-uri implică o serie de soluții IT integrate, pe bază de abonament, destinate organizațiilor mici și mijlocii. Tehnologia este motorul fiecărui aspect al afacerilor noastre, iar principala noutate o reprezintă Vodafone Cloud, ce aduce o serie de produse cu scopul de a susține migrarea către cloud, un aspect ce reprezintă o necesitate strategică pentru orice afacere care dorește să fie competitivă.

Abonamentele IT pentru IMM-uri includ trei categorii de produse și soluții. Vodafone Cloud - pentru afaceri mai eficiente, fără investiții costisitoare în echipamente, are beneficii precum Suport local 24/7 și consultanță pentru migrarea în cloud prin Virtual Private Server, spațiu de stocare sigur si performant pentru datele afacerii tale și pentru backup-urile calculatoarelor tale și management eficient al apelurilor cu clienții tăi, prin Cloud Voice, centrală telefonică virtuală administrată de Vodafone

A doua categorie, cea de Soluții de colaborare - pentru echipe care lucrează mai ușor, de oriunde, include beneficii precum productivitate crescută prin produsele Microsoft, timp câștigat cu semnătura digitală: documentele se semnează instant și facturare rapidă și simplă cu Smart Invoice, cu ajutorul unui proces automatizat.

Ultima categorie lansată de Vodafone Business oferă soluții de securitate - pentru ca datele afacerii tale să fie protejate în timp real împotriva amenințărilor cibernetice. Printre beneficii regăsim: Detecție și protecție prin Business Cloud Security, pentru toate dispozitivele de la birou conectate la internet fix Vodafone, protecție completă prin Lookout Mobile Security pentru dispozitive mobile (smartphone sau tabletă) și protecție integrată prin Trend Micro Worry-Free pentru dispozitive fixe, mobile, email-uri și instrumente de colaborare online.

Antreprenorii care își doresc să facă un nou pas către digitalizarea business-urilor pot solicita o ofertă sau consultanță gratuită în digitalizare pe https://www.vodafone.ro/business/deschislanou/abonamente-it/

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult