Modifica setarile cookie
Toate categoriile

CONCURS: Câștigă un espressor Tchibo Cafissimo mini în fiecare zi

Vrei să câștigi un espressor Tchibo Cafissimo mini? Iată ce trebuie să faci.

Vrei să câștigi un espressor Tchibo Cafissimo mini? Iată ce trebuie să faci.

Dacă vrei un plus de culoare și de savoare în viața ta participă la concurs și poți câștiga un espressor Tchibo Cafissimo mini, un aparat mic, colorat și ușor de utilizat.

ProTV și Tchibo organizează un concurs la care participanții pot câștiga zilnic un espressor Tchibo Cafissimo mini.

Concursul se desfășoară în periada 19 august-1 septembrie, site-ul stirileprotv.ro.

Primul pas pe care trebuie să-l facă cei care vor să participe este să completeze formularul de înscriere cu toate datele solicitate și să răspundă la cele două întrebări adresate în campanie.

Câștigătorii sunt desemnați prin tragere la sorți, câte trei pentru fiecare zi de concurs, iar numele lor sunt publicate pe site. Extragerea se face aleatoriu pe site-ul random.org în fiecare zi, din baza de date cu participanții din ziua respectivă, care au oferit răspunsurile corecte.

Citește aici regulamentul concursului.

Aparatele Tchibo Cafissimo fac parte dintr-o colecție de espressoare moderne pe bază de capsule, cu design compact și culori intense. Tchibo Cafissimo mini este pentru cei care savurează cafeaua, pentru persoanele inovatoare, mereu în pas cu moda. Designul minimalist completează cu succes experiența savuroasă a cafelei, desăvârșind-o cu plăcerea de a folosi un aparat mic, colorat și ușor de utilizat.

Datorită celor trei trepte de presiune de preparare, Tchibo Cafissimo este singurul sistem de capsule care poate prepara nu doar varietățile de espresso și caffè crema perfecte, dar și cafea lungă.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult