Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Clienții Orange se bucură, de marți, de acces la rețeaua 5G în 3 orașe

Your browser doesn't support HTML5 video.

De marți, clienţii Orange România se bucură de acces la reţeaua Orange 5G, disponibilă în 3 orașe: Bucureşti, Cluj-Napoca şi Iaşi.

Tehnologia 5G oferă clienţilor viteze de internet mobil de până la 1,2 Gbps (Gigabiţi pe secundă), o experienţă similară celei oferite de internetul prin fibră optică.

Pentru a pune în valoare noua experienţă, Orange propune utilizatorilor din România un pachet premium de servicii şi dispozitive 5G. Acesta include acces la cea mai mare viteză 5G din România, trafic de internet nelimitat, precum și mai multă flexibilitate prin serviciul Number Share, o premieră mult aşteptată în România.

Serviciul Number Share permite utilizarea aceluiași număr de telefon pe mai multe dispozitive, fără a necesita conexiune Bluetooth sau Wi-Fi, și lasă clienților libertatea de a-și alege dispozitivul de pe care comunică: smartphone sau smartwatch.

De ce Orange a ales România drept prima țară în care să implementeze tehnologia 5G?

Ramon Fernandez, Delegate CEO Finance, Performance and Europe, Orange Group: "România a fost întotdeauna prima în multe inovații. IT&C joacă un rol puternic în economia României. Avem un spectru pentru 5G și asta ne va ajuta să oferim cea mai mare viteză din țară."

Care sunt principalele beneficii pentru client?

Ramon Fernandez, Delegate CEO Finance, Performance and Europe, Orange Group: "Clienții vor beneficia de viteză foarte mare, date nelimitate și vor avea acces la Samsung S10 5G care este cel mai bun mod de a atinge până la 1Gbps." 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult