Tot mai multi americani si-au pus aceasta poza la profilul de pe Twitter, dupa alegeri. Ce semnificatie are

Dată publicare: 10-11-2016 17:02
Dată actualizare: 13-11-2016 07:04


Trump Tweeter

Dupa 24 de ore de cand Donald Trump a fost ales noul presedinte la SUA, au aparut deja proteste si violente in SUA. Cei care au ales sa protesteze pasnica au facut-o pe Twitter.

Proteste, violente si instigare la ura, astea sunt primele lucruri care s-au intamplat in SUA in cele 24 de ore de cand Donald Trump a fost ales presedinte.

In timp ce mii de americani au iesit pe strazi sa strige "Nu esti presedintele meu", altii si-au exprimat nemultumirea pe Twitter. Tot mai multi americani si-au pus o poza neagra la profilul de pe Twitter si au folosit hashtag-ul #Twitterblackout.

Printe protestari au fost si vedete, inclusiv cantareata Katy Perry. 

Val de proteste in SUA dupa ce Trump a castigat alegerile

Mii de manifestanti s-au adunat miercuri seara pe intreg teritoriul Statelor Unite pentru a protesta fata de victoria neasteptata a republicanului Donald Trump la prezidentialele americane, transmite AFP.

"Avem o voce!" si "Nu este presedintele nostru" se putea citi pe pancartele mai multor sute de tineri manifestanti care s-au adunat in fata Casei Albe, la Washington, pentru o seara de veghe la lumina lumanarilor pe o vreme ploioasa, denuntand opiniile rasiste, sexiste si xenofobe, in opinia lor, ale lui Donald Trump.

La New York si Chicago in special, manifestatiile au inceput cu cateva sute de participanti pentru a se mari pana la mai multe mii de persoane la lasarea serii.

Sursa: Metro


VIDEO PROTVPLUS.RO