Razboi tabloid intre Ted Cruz si Donald Trump. Senatorul de Texas a rabufnit dupa un articol in care e acuzat de infidelitate

Dată publicare: 26-03-2016 09:33
Dată actualizare: 29-03-2016 07:07


Senatorul de Texas Ted Cruz l-a acuzat vineri pe favoritul in alegerile primare republicane Donald Trump ca se afla in spatele unui articol din tabloidul american National Enquirer sustinand ca a inselat-o pe Heidi, sotia sa, relateaza AFP.

"Acest articol din National Enquirer" este plin de "minciuni". "Este o defaimare a tabloidului, ce provine de la Donald Trump si acolitii sai", a declarat Ted Cruz jurnalistilor la Oshkosh, in Wisconsin (nordul SUA).

El si-a repetat acuzatiile intr-un comunicat, declarand: "Faptul ca Donald J. Trump isi aduna prietenii de la National Enquirer si pe acolitii sai politici pentru a-i indeplini vointa arata ca Donald coboara tot mai jos".

"Comportamentul nerusinat al lui Donald Trump este sub pozitia la care ravneste, iar noi nu il vom urma", a mai spus el, lasand sa planeze ambiguitatea asupra sprijinului sau pentru miliardar daca acesta castiga investitura, asa cum se obisnuieste intre candidatii la alegerile primare.

National Enquirer este un saptamanal vandut in supermarketuri si are o reputatie foarte dubioasa, dar este celebru pentru ca a dezvaluit legatura extraconjugala a senatorului democrat John Edwards, candidat pentru primare in 2008, aminteste France Presse.

Echipa lui Ted Cruz, mai ales consilierul sau Jason Johnson, a subliniat pe Twitter legaturile dintre Donald Trump si David Pecker, CEO la National Enquirer.

"N-am nicio idee daca articolul... in National Enquirer din aceasta saptamana este adevarat sau nu, nu am absolut nimic de-a face cu el, nu am fost la curent si inca nu l-am citit", a raspuns Donald Trump intr-un comunicat. "Nu am nimic de-a face cu National Enquirer".

Publicarea articolului intervine dupa o saptamana de confruntari personale intre Donald Trump si Ted Cruz.

Printre altele, un comitet anti-Trump a difuzat pe Facebook bannere publicitare cu o veche fotografie nud a Melaniei Trump, manechinul sloven devenita a treia sotie a miliardarului, alaturi de un text afirmand ca sotia lui Ted Cruz ar putea fi o prima-doamna mult mai demna.


VIDEO PROTVPLUS.RO