O actrita de filme pentru adulti il acuza pe Donald Trump ca i-a oferit 10.000 de dolari sa se culce cu el. Reactia acestuia

Dată publicare: 23-10-2016 08:36
Dată actualizare: 26-10-2016 07:18


Jessica Drake - Agerpres

O actrita de filme pentru adulti din SUA l-a acuzat sambata pe candidatul republican Donald Trump ca i-a propus sa se culce cu el pentru suma de 10.000 de dolari, relateaza AFP.

In cadrul unei conferinte de presa desfasurate la Los Angeles, la care a participat alaturi de celebra avocata pentru lupta impotriva discriminarii femeilor Gloria Allred, Jessica Drake a relatat ca l-a intalnit pe Donald Trump la un turneu de golf din Lake Tahoe, California, in 2006.

Tanara a povestit ca miliardarul a invitat-o in camera sa de hotel, unde a mers impreuna cu alte doua femei.

Imbracat intr-o pijama, Donald Trump le-ar fi imbratisat 'puternic' si le-ar fi sarutat 'fara a cere permisiunea', a spus Jessica Drake.

Dupa ce s-a intors in camera ei, Jessica Drake a explicat ca Donald Trump i-a telefonat pentru a se intoarce in camera lui de hotel. 'Ce vrei? Cat?', ar fi intrebat-o magnatul.

Actrita porno sustine ca a refuzat invitatia, dar apoi a primit un alt telefon, iar Trump sau un alt barbat i-a oferit 10.000 de dolari si i-a spus ca s-ar putea intoarce la Los Angeles cu avionul privat al miliardarului.

Avocata, care este aparatoarea a altor doua femei care il acuza pe Trump de avansuri sexuale neconsimtite, a prezentat presei o fotografie in care Jessica Drake si Donald Trump apar impreuna in timpul turneului de golf.

Echipa de campanie a candidatului republican a respins aceste acuzatii.

"Aceasta poveste este ridicola si total neadevarata. Dl Trump nu o cunoaste pe aceasta persoana, nu isi aminteste de ea si nu este interesat deloc sa o cunoasca", a precizat echipa sa de campanie intr-un comunicat. 'Nu este decat o noua tentativa a taberei Clinton de a defaima un candidat care astazi este primul in trei sondaje diferite', a adaugat aceasta.

Campania lui Donald Trump se confrunta cu mari dificultati in ultimele saptamani, dupa aparitia acuzatiilor conform carora el s-ar fi comportat inadecvat - prin agresiuni sexuale sau hartuire - cu cel putin zece femei, ceea ce el a negat inca o data sambata.

"Asta nu s-a intamplat niciodata. Niciodata. Toate aceste mincinoase vor fi urmarite in justitie dupa alegeri", a declarat republicanul in timpul unui miting de electoral.

 

Sursa: Agerpres/ StirileProTV


VIDEO PROTVPLUS.RO